ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2020

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης πραγματοποίησε την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας την Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 7 μ.μ., στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης “Σ. Κυριακίδης” (Καλλιγά 77, Φιλοθέη).

Βραβεύθηκαν η Ολυμπιονίκης αθλήτρια του Ομίλου μας Κατερίνα Στεφανίδη (το βραβείο παρέλαβε ο πατέρας της Γιώργος Στεφανίδης) για τα χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στου Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Ντόχα και ο Αντώνης Σάντας για την 5η θέση στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Εφήβων, αμφότεροι στο αγώνισμα του Άλματος επί Κοντώ.

Τιμητική πλακέτα έλαβαν οι Άκης (Βάϊος) Καλύβας, Γρηγόρης Βλαχάκης και Αλέξανδρος Στεργιάκης για την πολύχρονη προσφορά τους ως αθλητές στην ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου.

Βραβεύθηκαν επίσης οι διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών και όλων των τμημάτων του Σωματείου.

Εδόθησαν ΑΡΙΣΤΕΙΑ στους διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες και ΕΠΑΙΝΟΙ στους εισαχθέντες στα Ανώτατα και Ανώτερα Ιδρύματα.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι κ.κ.:
Δημήτρης Γαλάνης Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού
η Πρόεδρος του Ο.Κ.Α.Π.Α Σοφία Βυθούλκα-Χατζηγεωργίου
οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μίνα Μελισσουργού και Δημήτρης Μαρούδας
Η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Ζωή Βαρέλη

Οι παλάιμαχοι αθληές και παράγοντες Νίκος Κακαβάς, Σπύρος Σελίμος, Ζωζώ Χριστοδούλου.
Όλοι οι αθλητές και οι αθήτριες του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης, πολλοί γονείς, όλοι οι προπονητές και βέβαια το Δ.Σ. του Συλλόγου, προεξέχοντος του προέδρου Γιάννη Προβελέγγιου.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση θα βρείτε ΕΔΩ

Please follow and like us: