ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης πραγματοποιίησε την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας την Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016 και ώρα 7 μ.μ., στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης “Σ. Κυριακίδης” (Καλλιγά 77, Φιλοθέη).

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι κ.κ.:

Παντελής Ξυριδάκης Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού

Κώστας Παναγόπουλος Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ

Αικατερίνη Πετρίτση – Μουράντ Αντιδήμαρχος Θεμάτων Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας, Υγείας, Αθλητισμού

Δημήτριος Γαλάνης Αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης

Γεράσιμος Μαζαράκης Πρόεδρος Ο.Κ.Α.Π.Α.

Σόφη Ζαφρακοπούλου Αντιπρόεδρος ΔΗ.ΚΕ.ΦΙ.Ψ.

Λάβδα Ελένη Δημοτική Σύμβουλος

Τρέζου – Σκουρογιάννη Μάρω Δημοτική Σύμβουλος

Κομνηνού – Κούμπα Άννα Δημοτική Σύμβουλος

Αγγελάκη-Λυκούρη Νατάσσα Δημοτική Σύμβουλος

Δημουλά Έλση Δημοτική Σύμβουλος

Λιαπής Γεώργιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού

Γιάννης Σταματόπουλος Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ

Θανάσης Βογιατζής Ειδικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ

Δημήτρης Κυριακίδης Γιός του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Όλοι οι αθλητές και οι αθήτριες του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης, πολλοί γονείς, όλοι οι προπονητές και βέβαια το Δ.Σ. του Συλλόγου, προεξέχοντος του προέδρου Παναγιώτη Κουλουμέντα.

Τηρώντας την «υπόσχεση»του, ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης έδωσε συμβολικό χρηματικό ποσό στο Κέντρο Ημέρας για το Παιδί «το Λιθαράκι», που ήταν την περσινή χρονιά κοινωνικός εταίρος στα ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ & FILOTHEI WOMEN GALA. Την επιταγή παρέλαβε ο εκπρόσωπος κύριος Άρης Παπαγεωργίου Υπεύθυνος Διαχείρισης Συστήματος Ποιότητας «Το Λιθαράκι».

Βραβεύθησαν οι οκτώ πρώτοι στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των τμημάτων, αλλά ξεχώρισε η βράβευση της Κατερίνας ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ για το Αργυρό Μετάλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και κατόχου του Πανελλήνιου Ρεκόρ Γυναικών στο Άλμα επί Κοντώ (το κύπελο παρέλαβαν οι γονείς της Γιώργος Στεφανίδης και Ζωή Βαρέλη, η Κατερίνα ζει, σπουδάζει και προπονείται στις ΗΠΑ)

Εδόθησαν ΑΡΙΣΤΕΙΑ στους δικριθέντες μαθητές και μαθήτριες και ΕΠΑΙΝΟΙ στους εισαχθέντες στα Ανώτατα και Ανώτερα Ιδρύματα.

Ξεχωριστή ήταν η βράβευση με τιμητική πλακέτα στον Κύριο Χρήστο Χρηστίδη, «ΣΥΝΔΡΟΜΕΑ» του Στέλιου Κυριακίδη, για την συνολική του προσφορά στον αθλητισμό της Φιλοθέης.

Please follow and like us: