ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ – ΑΘΛΗΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης πραγματοποίησε την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 7 μ.μ., στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης “Σ. Κυριακίδης” (Καλλιγά 77, Φιλοθέη).

Παράλληλα, βραβεύθηκε η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη και ο προπονητής της Μίτσελ Κρίερ καθώς και οι οκτώ πρώτοι στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των τμημάτων.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η βράβευση «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»  των κοριτσιών (ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Έλλη-Ευτυχία, ΖΑΦΕΙΡΑ Δήμητρα, ΜΗΤΡΟΠΑΠΑ Ελισάβετ, ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Χριστίνα) της ομάδας σκυταλοδρομίας 4 Χ 300μ. και των προπονητών τους (Γιάννη ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ & Βασίλη ΜΑΚΡΗ) του συλλόγου Σ.Α.Κ.Α., που έδωσαν τα μετάλλια τους στην αντίστοιχη ομάδα κοριτσιών του ομίλου μας. (Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ λίγο πριν τον τερματισμό η τελευταία αθλήτρια του Α.Ο. Φιλοθέης έχασε την ισορροπία της και έπεσε, ενώ ήταν σίγουρα πρώτη, με αποτέλεσμα να νικήσει η ομάδα του Σ.Α.Κ.Α. ). Την απονομή έκανε η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη.

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης έδωσε χρηματικό ποσό στο Δήμαρχο Φιλοθέης – Ψυχικού κύριο Παντελή Ξυριδάκη, για ενίσχυση της Πρωτοβουλίας Υποστήριξης Ελλήνων Αθλητών – «Ο Δρόμος για το 2020», που αποτελεί μια ιδιαίτερης βαρύτητας ενέργεια με κοινωφελή χαρακτήρα που στόχο έχει τη στήριξη Ελλήνων Αθλητών, η οποία δημιουργήθηκε από το Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι κ.κ.:

Παντελής Ξυριδάκης Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού

Παναγιώτης Δημάκος Α” Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ

Κατερίνα Αλεξοπούλου Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Κατερίνα Πετρίτση – Μουράντ Αντιδήμαρχος Θεμάτων Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας, Υγείας, Αθλητισμού

Δημήτριος Γαλάνης Αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης

Βύρων Σαμαρόπουλος Αντιδήμαρχος  Πρασίνου και Ανακύκλωσης

Γεράσιμος – Αλέξανδρος Μαζαράκης Πρόεδρος Ο.Κ.Α.Π.Α.

Σόφη Ζαφρακοπούλου Αντιπρόεδρος ΔΗ.ΚΕ.ΦΙ.Ψ.

Νέλλη Λάβδα Δημοτική Σύμβουλος

Μάρω Τρέζου – Σκουρογιάννη Δημοτική Σύμβουλος

Άννα Κομνηνού – Κούμπα Δημοτική Σύμβουλος

Νατάσσα Αγγελάκη-Λυκούρη Δημοτική Σύμβουλος

Λεωνίδας Παπαγεωργίου Δημοτικός Σύμβουλος

Δημήτρης Μαναός τ.Δήμαρχος Ψυχικού & επικεφαλής της παράταξης Δημαρχία Πολιτών

Παντελής Χαροκόπος τ.Δήμαρχος Ν.Ψυχικού & επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Κίνηση

Γαβριέλα Χριστοδούλου Δημοτική Σύμβουλος

Νίκος Ζερβός Δημοτικός Σύμβουλος

Έλενα Κυριακού, επιστημονικός σύμβουλος του Ομίλου Βιοϊατρική

Όλοι οι αθλητές και οι αθήτριες του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης, πολλοί γονείς, όλοι οι προπονητές και βέβαια το Δ.Σ. του Συλλόγου, προεξέχοντος του προέδρου Γιάννη Προβελέγγιου.

Εδόθησαν ΑΡΙΣΤΕΙΑ στους δικριθέντες μαθητές και μαθήτριες και ΕΠΑΙΝΟΙ στους εισαχθέντες στα Ανώτατα και Ανώτερα Ιδρύματα.

Please follow and like us: