ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2015

Την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης και ο ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, διοργάνωσαν τα «ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2015», έναν αγώνα δρόμου σε δημόσια οδό στη μνήμη του Στέλιου Κυριακίδη, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, μεγάλος αριθμός αθλουμένων και πλήθος κόσμου προσήλθαν στη Φιλοθέη και τίμησαν με τη συμμετοχή τους τον καθιερωμένο αγώνα δρόμου.

Στη διαδρομή των 10χλμ. έλαβαν μέρος 515 δρομείς και τερμάτισαν 446, ενώ στη των 1000μ. παιδιά έλαβαν μέρος 132 παιδιά.

Ευχαριστούμε όλους τους μικρούς και μεγάλους αθλητές-αθλήτριες, προπονητές, συνοδούς και γονείς, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά στα Κυριακίδεια 2016!

Με την παρουσία τους μας τίμησαν:

ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλοθέης-Ψυχικού Κατερίνα Αλεξοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Αικατερίνη Πετρίτση – Μουράντ, Δημήτρης Γαλάνης, Βύρωνας Σαμαρόπουλος, Γιώργος Παπαχρόνης, Αλέξανδρος Καριώτης, ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ Γεράσιμος Μαζαράκης, η Αντιπρόεδρος ΔΗ.ΚΕ.ΦΙ.Ψ Σόφη Ζαφρακοπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού Μάρω Τρέζου-Σκουρογιάννη, Χριστοδούλου Γαβριέλλα, ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Νικόλαος Ζερβός, ο Εκπρόσωπος Γυμναστηρίου Φιλοθέης Νίκος Κακαβάς, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας & Αν. Αττικής Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δ. Αττικής Κων/νος Σαμπατακάκης, καθώς και η κόρη του Στέλιου Κυριακίδη Ελένη Κοντού και η εγγονή του Μαρία Κοντού.

Από το Δ.Σ. του ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ήταν παρόντες ο Πρόεδρος Παναγιώτης Κουλουμέντας, Αντιπρόεδρος Γιάννης Προβελέγγιος και ο Γεν. Αρχηγός και “ψυχή” της διοργάνωσης κος Δημήτρης Λαλάκος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι προσέφεραν την υποστήριξή τους για την επιτυχία του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Please follow and like us: