Τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Ο.Φιλοθέης

Σύμφωνα με τα  Άρθρα 22, 23, 24, 25, 27, 28, 29, 30 και 31 του Καταστατικού του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης, ο  Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης,  προσκαλούν τα Μέλη του Σωματείου το Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 και ώρα 12:00 μ., στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Ο.Φ. καθώς και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Συνέλευση θα λάβει χώρα στην αίθουσα του κλειστού Γυμναστηρίου του Σταδίου “Στέλιος Κυριακίδης” Καλλιγά 77, Φιλοθέη.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

  1. Υποβολή του Απολογισμού Χρήσης 2023 από τον Πρόεδρο και τον Ταμία
  1. Υποβολή του Προϋπολογισμού για το 2024 από το Δ.Σ.
  1. Σχόλια και παρατηρήσεις των Μελών του Σωματείου, για θέματα που αφορούν τον Α.Ο.Φ.
  1. Υποβολή από την Εξελεγκτική Επιτροπή της Έκθεσης επί της διαχειρίσεως του Δ.Σ. (Αρ. 23) και απόφαση απαλλαγής των Μελών του Δ.Σ. από κάθε διαχειριστική ευθύνη.
  1. Άλλα θέματα και Ανακοινώσεις.
  1. Αρχαιρεσίες των συλλογικών οργάνων Διοίκησης και Ελέγχου του Σωματείου, σύμφωνα με τα Άρθρα 24 και 25 του Καταστατικού.

Το Δ.Σ. καταρτίζει και δημοσιεύει κατάλογο Μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου δέκα (10) τουλάχιστον ημέρες  πριν από τη σύγκλιση της Γενικής Συνελεύσεως (Αρ. 24 παρ. 2 του Καταστατικού)

Η παρούσα Πρόσκληση αναρτήθηκε στον Πίνακα Ανακοινώσεων των γραφείων του Σωματείου και έξω από την αίθουσα της  Συνελεύσεως είκοσι (20) ημέρες πριν από την οριζόμενη ημερομηνία σύγκλισης της Γενικής Συνελεύσεως και επίσης αναρτήθηκε στον ισότοπο του Α.Ο.Φ.σύμφωνα με το Άρθρο 27 του Καταστατικού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κωνσταντινίδης Απόστολος                Φλώκος Κωνσταντίνος

 

 

Φιλοθέη, 26 Φεβρουαρίου 2024

Please follow and like us: