Αγώνες Στίβου Παιδιών Δημοτικού & Γυμνασίου – Α.Ο.Φ. – Νοέμβριος 2017

Με μεγάλη επιτυχία και πολλά ατομικά ρεκόρ πραγματοποιήθηκαν η Ημερίδα Αγώνων Φυτωρίου, την  Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 & οι Αγώνες Στίβου για μαθητές δημοτικού όλων των τάξεων του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος και στα δημοτικά και στα γυμνάσια συνολικά 250 παιδιά του συλλόγου μας που διέπρεψαν σε όλα τα αγωνίσματα, ξεπερνώντας τα όρια τους και σημειώνοντάς πολύ καλές επιδόσεις στη κατηγορία τους.

Ήταν τιμή για τον Όμιλο μας η παρουσία του Δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού κου Παντελή Ξυριδάκη, ο οποίος ευχαριστήθηκε τους αγώνες του Σαββάτου και αναφερόμενος σχετικά, απεκάλεσε  τον Αθλητικό Όμιλο Φιλοθέης, το καλύτερο και αρτιότερο σωματείο Στίβου στην Ελλάδα.

Ξεχωριστή και τιμητική ήταν η παρουσία της κας Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη, παλαιμάχου πρωταθλήτριας των 800μ και μέλος του ΔΣ του ΟΑΚΑ και (επιβάλλεται να αναφερθεί) μητέρα της Ολυμπιονίκου και αθλήτριας του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης Κατερίνας Στεφανίδη (από αυτούς τους γονείς δεν γίνεται παρά να ¨βγαίνουν¨πανάξια παιδιά), η οποία χαρακτηριστικά τόνισε την ισορροπία της άθλησης, της παιδείας και της εκπαίδευσης που προσφέρει και διδάσκει ο Σύλλογος μας.

Ο κος Δημήτρης Κυριακίδης, γιός του «Μεγάλου Στέλιου Κυριακίδη», ιδρυτή του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης, ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος στους αγώνες και της Πέμπτης και του Σαββάτου, και μεταξύ άλλων εξέφρασε την θετική του έκπληξη για την αριθμητική δύναμη των νεαρών εκκολαπτόμενων αθλητών και αθλητριών του Ομίλου.

Φωτογραφίες θα βρείτε  ΕΔΩ!

 

 

Please follow and like us: