Αγωνιστική δράση με τη συμμετοχή αθλητών/τριών του ΑΟ Φιλοθέης το Σαββατοκύριακο

 

Η αγωνιστική δράση για τη νέα σεζόν ξεκινά και επίσημα για τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΟ Φιλοθέης, αυτό το Σαββατοκύριακο (21-22 Ιανουαρίου).

 

Σε Άγιο Κοσμά και Μαραθώνα θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας που θα δώσουν τους πρώτους αγώνες της χρονιάς εν όψει μίας μεγάλης σεζόν που βρίσκεται μπροστά μας.

 

Στην ημερίδα κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, εννέα (9) αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Κ20 και Κ16 θα εκπροσωπήσουν τον ΑΟ Φιλοθέης. Πιο συγκεκριμένα οι Αλέξανδρος Πετρόπουλος και Παύλος Αντωνίου (προπονητής: Απόστολος Θεοδώρου) θα αγωνιστούν στα 60μ με εμπόδια ανδρών Κ20, ο Ιάσονας Ρούσσσος (Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος) στο ύψος ανδρών Κ20 ενώ ο Δημήτρης Τσιμπούκης (Γεωργία Τσιλιγκίρη) θα δώσει τον δεύτερο αγώνα του για φέτος, στο επί κοντώ (Κ20). Η Μαρίνα-Ειρήνη Φλώκου θα τρέξει τα 150μ στην κατηγορία των γυναικών. Οι Φωτεινή Κούρου και Μαρία-Διονυσία Πρωτοψάλτη θα τρέξουν τα 60μ κοριτσιών Κ16 ενώ η Θωμαΐς Λεφάκη θα τρέξει τα 1.200μ της ίδιας κατηγορίας. Τέλος, η Μαρία Γλύκα θα αγωνιστεί στο μήκος Κ16 (Απόστολος Θεοδώρου).

 

Στον περιφερειακό αγώνα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος και δημόσια οδό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον Μαραθώνα, θα συμμετάσχουν οι νεαρές και οι νεαροί μας αθλητές (προπονητές: Χρήστος Γιωτόπουλος & Απόστολος Θεοδώρου). Στα 1000μ κοριτσιών Κ14 θα αγωνιστούν οι Μυρτώ Μέντζη, Μαρία Σταυρούλια και Χαρά Ταταμίδη ενώ η Σοφία Δασκαλάκη θα τρέξει τα 3000μ με τις αθλήτριες της κατηγορίας Κ18. Στα αγόρια, ο Μηνάς Εφραίμογλου και ο Αλέξανδρος Τζελιλάι θα τρέξουν τα 4000μ της κατηγορίας Κ18 ενώ οι Γιώργος Μεγαλοοικονόμου και Φίλιππος Ζαροκώστας ανήκουν στην κατηγορία Κ14 και θα τρέξουν τα 1000μ.

 

Τα αποτελέσματα των αθλητών/-τριών του ΑΟ Φιλοθέης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας αλλά και στους λογαριασμούς του Συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Facebook: Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης

Instagram: a.o.filotheis

 

 

Please follow and like us: