Αρκετοί αθλητές μας στην ημερίδα κλειστού στίβου στον Άγιο Κοσμά

Φουλ αγωνιστική δράση αύριο, Σάββατο 28/1, για τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΟ Φιλοθέης.

Αρκετοί αθλητές του ΑΟ Φιλοθέης θα συμμετάσχουν στην αυριανή ημερίδα κλειστού στίβου στον Άγιο Κοσμά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιάσονας Ρούσσος Παπαδάτος (προπονητής: Κουτσογιαννόπουλος) θα αγωνιστεί στο ύψος (Κ20) με στόχο να βελτιώσει εκ νέου το ρεκόρ του (1.88μ) ενώ ο Χρήστος Καραδήμος θα αγωνιστεί στο τριπλούν. Οι Δημήτρης Τσιμπούκης (Τσιλιγκίρη) και Αντώνης Σάντας (Στεφανής) θα αγωνιστούν στο επί κοντώ ανδρών με στόχο να βρεθούν όσο ψηλότερα μπορούν. Οι Αναστάσιος και Αθανάσιος Ζαρμακούπης θα τρέξουν το 60άρι με τους άνδρες ενώ οι Αλέξανδρος Πετρόπουλος και Παύλος Αντωνίου (Θεοδώρου) θα συμμετάσχουν στην κούρσα των 60μ με εμπόδια εφήβων. Στην κατηγορία των εφήβων και στο ύψος θα αγωνιστεί και ο Κωνσταντίνος Γαρουφαλιάς (Κουτσογιαννόπουλος).

Στο μήκος Κ16 θα βάλουν μέρος οι Άρης Γερολυμάτος και Άγγελος Ντάσης (Ψαράκης) και στο αντίστοιχο αγώνισμα των κοριτσιών Κ16 θα αγωνιστούν οι Μαρία Γλύκα (Θεοδώρου), Θεοδώρα Στεργιώτη και Ιωάννα Αναγνωπούλου (Ψαράκης). Η Μαρία Διονυσία Πρωτοψάλτη (Θεοδώρου) θα τρέξει 60μ με τα κορίτσια Κ16. 

Η αθλήτρια των συνθέτων, Κατερίνα Κατσούνη (Πάκου), θα αγωνιστεί σε μήκος, ύψος και 60μ με εμπόδια γυναικών ενώ η Δονάτα Πετροχείλου  (Γρίβας) θα αγωνιστεί στη σφαιροβολία. Η Χριστιάνα Γιαννακούλα (Ψαράκης) θα κάνει μήκος στην κατηγορία των γυναικών ενώ στο ίδιο αγώνισμα, της κατηγορίας Κ20 και Κ18 θα συμμετάσχουν οι Ελένη Μαρία Παπαδοπούλου και Αθανασία Βλαχοπουλιώτη (Ψαράκης) αντίστοιχα. Επίσης, η Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου (Ψαράκης) θα αγωνιστεί στο τριπλούν Κ18 και η Ιουλία Αναγνωστοπούλου (Ψαράκης) στο 60άρι της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας.

 

Please follow and like us: