Πρωτοχρονιάτικη Πίτα & πολλές διακρίσεις 2018

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης πραγματοποίησε την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 7 μ.μ., στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης “Σ. Κυριακίδης” (Καλλιγά 77, Φιλοθέη).

Βραβεύθηκανοι διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών και όλων των τμημάτων του Σωματείου.

Το βραβείο της Ολυμπιονίκου και Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας στο επι κοντώ Κατερίνας Στεφανίδη παρέλαβε η μητέρα της Ζωή Βαρέλη. Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι στην Αμερική και προπονείται για τους αγώνες της νέας αθλητικής σεζόν.

Εδόθησαν ΑΡΙΣΤΕΙΑ στους δικριθέντες μαθητές και μαθήτριες και ΕΠΑΙΝΟΙ στους εισαχθέντες στα Ανώτατα και Ανώτερα Ιδρύματα.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η βράβευση στην κα Συλβί Γεωργιλά, μητέρα αθλήτριας του Συλλόγου μας, για την κοινωνική και φιλανθρωπική της δράση προς τους πληγέντες και αναξιοπαθούντες στην Μάνδρα και Νέα Πέραμο Αττικής.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι κ.κ.:

Παντελής Ξυριδάκης Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού

Παναγιώτης Δημάκος Α” Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ

Κατερίνα Πετρίτση – Μουράντ Αντιδήμαρχος Θεμάτων Καθαριότητας

Μάρω Τρέζου – Σκουρογιάννη Αντιδήμαρχος Θεμάτων Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας, Υγείας

Σόφη Ζαφρακοπούλου Αντιπρόεδρος ΔΗ.ΚΕ.ΦΙ.Ψ.

Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας

Γεράσιμος – Αλέξανδρος Μαζαράκης Δημοτικός Σύμβουλος

Άννα Κομνηνού – Κούμπα Δημοτική Σύμβουλος – Πρόεδρος Επιτροπής Εθελοντών

Νίκος Ζερβός Δημοτικός Σύμβουλος

Δημήτριος Γαλάνης Δημοτικός Σύμβουλος

Νίκος Κακαβάς Μέλος ΟΚΑΠΑ

Όλοι οι αθλητές και οι αθήτριες του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης, πολλοί γονείς, όλοι οι προπονητές και βέβαια το Δ.Σ. του Συλλόγου, προεξέχοντος του προέδρου Γιάννη Προβελέγγιου.

Εδόθησαν ΑΡΙΣΤΕΙΑ στους δικριθέντες μαθητές και μαθήτριες και ΕΠΑΙΝΟΙ στους εισαχθέντες στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Διακρίσεις Αθλητών του 2017

Φωτογραφίες θα βρείτε  ΕΔΩ

 

 

Please follow and like us: