Χαιρετισμός του Προέδρου, Απόστολου Κωνσταντινίδη, στα μέλη του Συλλόγου

Αγαπητοί Αθλητές του Α.Ο. Φιλοθέης,
Σας καλοσορίζω, εκ μέρους του Δικοικητικού Συμβουλίου και των Προπονητών του Α.Ο. Φιλοθέης, στη νέα Προπονητική περίοδο που ξεκίνησε στον Όμιλό μας. Υποδεχόμαστε πάντα με ενθουσιασμό τόσο τους αθλητές μας, όσο και τα παιδιά που για πρώτη φορά περνούν αυτές τις μέρες την είσοδο του Σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης» εντασσόμενα στον Α.Ο.Φ.
Πιστεύουμε ότι τον ίδιο ενθουσιασμό αισθανόσαστε όλοι τις ώρες της άθλησής σας στο Στάδιο. Στον Α.Ο. Φιλοθέης οι Προπονητές μας δίνουν  καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους και όλοι δεσμευόμαστε ότι θα κρατήσουμε την ποιότητα της άθλησης και το επίπεδο της συμπεριφοράς όλων στο Στάδιο σε πολύ υψηλό επίπεδο, αν είναι δυνατόν σαν σημείο αναφοράς στον ευρύτερο Αθλητικό χώρο.
Ο Αθλητισμός στη χώρα μας είχε από τα αρχαία χρόνια ξεχωριστή θέση στην Εκπαίδευση των Ελλήνων, κάτι που διδάξαμε στη συνέχεια σε όλη την υφήλιο. Το 2024 είναι επετειακό έτος, γιατί ο Αθλητισμός γιορτάζει τα 2.800 χρόνια από την τέλεση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων, στην ΟΛΥΜΠΙΑ το 776 π.Χ. Με αφορμή την Επέτειο αυτή σχεδιάζουμε να σας προσφέρουμε μία σειρά από νέες Αθλητικές, αλλά και Πολιτιστικές εκδηλώσεις. Γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι το «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» ισχύει απόλυτα στην εποχή μας και είναι ο απαραίτητος οδηγός για την πρόοδο τόσο των νέων, αλλά και της χώρας μας συνολικά.
Σας ευχόμαστε κάθε ευτυχία με τις οικογένειές σας, με επιτυχίες στις Σχολικές και στις Αθλητικές σας δραστηριότητες.
Απόστολος Κωνσταντινίδης
Πρόεδρος του Α.Ο. Φιλοθέης
Please follow and like us: