ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης πραγματοποίησε την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ., στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης “Σ. Κυριακίδης” (Καλλιγά 77, Φιλοθέη).

Βραβεύθηκαν η Ολυμπιονίκης αθλήτρια του Ομίλου μας Κατερίνα Στεφανίδη, ο προπονητής της Μίτσελ Κρίερ, η Βούλα Παπαχρήστου, ο Μίλτος Τεντόγλου και ο προπονητής τους Γιώργος Πομάσκι για τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησαν στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Στίβου στο Βερολίνο Μεγάλη τιμή ήταν η παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Κου Σπύρου Καπράλου, που βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης.

Βραβεύθηκαν επίσης οι διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών και όλων των τμημάτων του Σωματείου.

Εδόθησαν ΑΡΙΣΤΕΙΑ στους διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες και ΕΠΑΙΝΟΙ στους εισαχθέντες στα Ανώτατα και Ανώτερα Ιδρύματα.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι κ.κ.:
Παντελής Ξυριδάκης Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού
Αριστείδης Βρούστης Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής
Κατερίνα Πετρίτση – Μουράντ Αντιδήμαρχος Θεμάτων Καθαριότητας
η Πρόεδρος του Ο.Κ.Α.Π.Α Νέλλη Λάβδα
Μάρω Τρέζου – Σκουρογιάννη Αντιδήμαρχος Θεμάτων Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας, Υγείας
Βύρων Σαμαρόπουλος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας
Σόφη Ζαφρακοπούλου Αντιπρόεδρος ΔΗ.ΚΕ.ΦΙ.Ψ.
Νίκος Ζερβός Δημοτικός Σύμβουλος
ο τέως Δήμμρχος Νέου Ψυχικού Παντελής Χαροκόπος,
ο τέως Δήαρχος Ψυχικού Δημήτρης Μαναός,
οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Άννα Κούμπα, Γιάννης Δελακουρίδης, Νίκος Κανελλάκης, Δημήτρης Γαλάνης, Ελένη Ζέππου – Χαρλαύτη, Νίκος Ζερβός , Γαβριέλλα Χριστοδούλου.
Νίκος Κακαβάς Μέλος ΟΚΑΠΑ
Όλοι οι αθλητές και οι αθήτριες του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης, πολλοί γονείς, όλοι οι προπονητές και βέβαια το Δ.Σ. του Συλλόγου, προεξέχοντος του προέδρου Γιάννη Προβελέγγιου.

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση θα βρείτε  ΕΔΩ

 

 

Please follow and like us: