Πανελλήνιο κλειστού στίβου: Με 10 αθλητές/τριες ο Σύλλογός μας

Από δέκα αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί ο ΑΟ Φιλοθέης στο 38ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύλλογός μας θα έχει εκπροσώπηση στη μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση του στίβου. 

Έξι αθλητές θα αγωνιστούν στην κατηγορία των ανδρών.Πιο συγκεκριμένα, στα 60μ. τα αδέρφια Αθανάσιος και Αναστάσιος Ζαρμακούπης θα δώσουν το παρών και θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Στο 400άρι οι νεαροί Παναγιώτης Σπυρίδης και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα τρέξουν κόντρα σε έμπειρους με σκοπό να καταγράψουν τις επιδόσεις που θα τους ικανοποιήσουν. 

Στα άλματα, ο ΑΟ Φιλοθέης θα εκπροσωπηθεί από τον Ιάσονα Ρούσσο Παπαδάτο στο ύψος και τον Αντώνη Σάντα στο επί κοντώ, με το βλέμμα στα βάθρα.

Στις γυναίκες ο Σύλλογός μας θα έχει τέσσερα μέλη. Η Κατερίνα Κατσούνη θα είναι η μοναδική αθλήτρια που θα συμμετάσχει σε δρομικό αγώνισμα και συγκεκριμένα στα 60μ με εμπόδια. Στα άλματα, η Αλεξάνδρα Γεωργακοπούλου και η Κατερίνα Σαπουντζόγλου θα αγωνιστούν στο τριπλούν γυναικών ενώ η Ελένη Μαρία Παπαδοπούλου στο μήκος, με σκοπό να καταγράψουν τις μεγαλύτερες «πτήσεις» τους έως τις επόμενες. 

Το πρόγραμμα των αθλητών/τριών μας:

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου
09:00 Τριπλούν γυναικών, προκριματικός – Γεωργακοπούλου, Σαπουντζόγλου
09:50 60μ ανδρών, προκριματικές σειρές – Ζαρμακούπης, Ζαρμακούπης
10:00/10:20 Ύψος ανδρών, προκριματικός – Ρούσσος Παπαδάτος
11:40 400μ ανδρών, προκριματικός – Σπυρίδης, Βασιλόπουλος

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου
10:00 Μήκος γυναικών, προκριματικός – Παπαδοπούλου
10:00 Επί κοντώ ανδρών, προκριματικός – Σάντας
10:20 60μ με εμπόδια γυναικών, προκριματικές σειρές – Κατσούνη

Το απογευματινό πρόγραμμα της διοργάνωσης θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 1 (19.00-21.00), ενώ τα προκριματικά των αγωνισμάτων από το κανάλι του ΣΕΓΑΣ, στο Youtube.

Η είσοδος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για όσους/ες επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά και να στηρίξουν τους αθλητές μας, θα είναι ελεύθερη.

Please follow and like us: