Κατερίνα Στεφανίδη και Mitchell Krier τιμήθηκαν από τον Α.Ο.Φιλοθέης

Με μια λαμπρή εκδήλωση ο Α.Ο.Φιλοθέης, παράλληλα με τα 60 χρόνια «ζωής» του,  τίμησε σήμερα την αθλήτρια του και  χρυσή Ολυμπιονίκη του επικοντώ Κατερίνα Στεφανίδη και τον προπονητή της Mitchell Krier. Στην τελετή βράβευσης απηύθηναν λόγο και τίμησαν με την  παρουσία τους ο πρόεδρος του Α.Ο.Φιλοθέης κος Γιάννης Προβελέγγιος, ο  Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κος Παντελής Ξυριδάκης, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κος Κώστας Παναγόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΟΕ κος Σπύρος Καπράλος,  ο κος Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. του STOIXIMAN, ο κος  Γιώργος Φραγκογιάννης , διευθύνων σύμβουλος της Hellenica , ενώ ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν  ο χάλκινος Ολυμπιονίκης της Μελβούρνης Γιώργος Ρουμπάνης είχε μια μικρή συνομιλία μαζί της και με τον προπονητή της Mitchell Krier. Ακόμη παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από τον αθλητικό και όχι μόνο χώρο, κυρίως μικροί θαυμαστές της Κατερίνας και αθλητές του φυτωρίου του Α.Ο.Φιλοθέης που αδημονούσαν για μια στιγμή μαζί της.

Όπως ανέφερε και η Κατερίνα Στεφανίδη στον χαιρετισμό της, θα ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά που είχαν κατακλύσει το Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης με την προσμονή μιας φωτογραφίας μαζί της κι ενός αυτογράφου από αυτήν.Μετά το τέλος της εκδήλωσης, η Κατερίνα παρέμεινε για δύο ώρες στο στάδιο υπογράφοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες με τους μικρούς και όχι μόνο θαυμαστές της.

Προσμένοντας και για άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον, αποχαιρετήσαμε την Κατερίνα που αναχώρεί για τις Η.Π.Α μεθαύριο.

Please follow and like us: